Jongerencoach en onderwijscoach Haarlem en omgeving
left_bar

Wil je ons boek bestellen?

DIRECT BESTELLEN

left_bar


Pubermania

Het puberbrein lijkt steeds meer een onneembare vesting. Pubers zitten vol opgekropte emoties waaraan zij maar moeilijk woorden kunnen geven. Het is gemakkelijker om via een app, smiley of in beeldtaal gevoelens over te brengen dan in ‘real life’. Bovendien luistert een beetje puber nauwelijks naar zijn ouders, maar liever naar zijn vrienden. Het boek Pubermania reikt ouders praktische handvatten aan om deze pubergekte te overleven. Aan de hand van de metafoor van de ‘Puberijsberg’ geeft dit boek antwoord op talloze vragen waarmee ouders van pubers worstelen. Het lezen van ons boek helpt je als ouder bepaalde situaties makkelijker in perspectief te plaatsen en je beter in te kunnen leven in de belevingswereld van je puber. Hierdoor ben je beter in staat om grenzen aan te geven en hierover met je puber afspraken te maken.

Ook geeft dit boek inzicht in hoe je de band met je puber verder uitbouwt en hoe je je puber begeleidt bij het opgroeien tot een prettig volwassen mens.

Verder geven acht deskundigen advies over onderwerpen als ‘gamen’, het motiveren van een puber, social media, sex, drugs en alcohol.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

+31 6 13 60 08 00

 VOLG ONS OP

facebook twitter linkedin